Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Jazzy 9-jarige Katja door naar slotavond Talentenloods

Het eerste Open Podium van het nieuwe jaar zit er op. Het evenement werd geopend door wethouder Astrid van Eekelen met de wens dat de deelnemers vooral plezier aan de avond zouden beleven.

Die wens kwam volledig uit. Megan Melief liet, voorafgaand aan haar gitaarauditie bij de Herman Brood Academy, een eigen nummer horen waarbij ze werd,begeleid door de band MNT. 

Een interview met de nieuwe burgemeester van Madurodam, Ties Brink (16), en de oud-wethouder Pieter van de Werff (18) maakte duidelijk hoeveel je bij Madurodam kan leren. Dansduo Jenny en Roos dansten zoals het bij Creasi bedoeld is: plezier voor iedereen. Kay van Hulst presenteerde de Jeugdspecial ‘Klassiek meets Techniek’ op het Corbulocollege. Het gastoptreden werd verzorgd door juryleden Monica Verschoor en Guilluame Marcenac die uit hun programma HIT voor basisscholen een vierhandige boogiewoogie lieten horen.

Daarnaast waren er maar liefst drie jazzy optredens. De 9-jarige Katja Kuipers, winnaar van Rijswijk Talent Award 2018, zong mr. Paganini. Ellen van den Berg werd begeleid door Bart van den Bos op de vleugel en de nieuwe vijfkoppige band On the Spot speelde met trompet en trombone. De jury koos ervoor deze drie optredens door te laten gaan naar de Slotavond. 

Ben je tussen de 12-21 jaar? Het Open Podium van 28 maart is vol, maar je kunt je nog wel opgeven voor donderdag 18 april via www.talentenloods.nl Alle talenten zijn welkom!

Het Open Podium bijwonen? Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theaterludens.nl voor donderdag 28 maart en 18 april en de slotavond op 18 mei. Of kom naar de Special ‘Klassiek meets Techniek’ op donderdag 7 maart in het Corbulocollege.

Bron: © Vlietnieuws